How should cream puff taste?

betul.
semua orang ada pendapat sendiri.entitled to their own idea and voice.

tapi kadang-kadang rasional tak dapat mematahkan rasa keliru. maka, terbentuklah manusia yang tak kisahkan dunia dan buat hal sendiri.

seperti mengidam makanan lagi-lagi yang manis dan yang mampu melelehkan air liur. mheh.








Nampak?

Hihih perasan tak cream puff disiarkan dua kali? 
Maksudnya, keinginan lebih sikit. 


Dan syukur, jumpa pulak benda alah ni dekat sekolah adik - ada hari keusahawanan ala-ala open day la kan, jual macam-macam, rambang mata ai!
Aku tak jumpa memori makan cream puff sebelum ni dalam almari ingatan kat otak ni, tapi rasanya cream puff patutnya rasa jauh LAGIIII SEDAP. 
Hampa sikit, tapi tak apa. Pencarian masih boleh diteruskan. 





So, cream puff hunt begins! 
sungguh tak ada kerja.


Ke ada orang nak buatkan? Mheheheheheh










1 bombings:

Pigupingu said...

i'm looking forward from u.. XD

 

Flickr Photostream

Pretty Icons

Meet The Author


So, yeah.