singapura wohoo!

inilah kejadahnya yang dibuat masa cuti itu hari. menarik wok! wa tak tipu punya


kanak-kanak terpilih

blurghhh tak jadi


a welcoming peacock :)





PAPPARAZI






okay ini baru sesi pengenalan lah. sentosa island.  kejap apa pulak nama tempat yang kitorang pergi mula-mula ni? 
ish selalu macam ni, bila nak guna lupa. makan roti perisa semut agaknya.

ha okeh Siloso Beach is the name!
kagum sebab tempatnya kecil je, tapi cantik. bersih, memang dijagalah. walaupun Malaysia lagi banyak pantai beribu kali lebih cantik, tapi kalau tak jaga apa gunanya? 
kagum tau kagum. kat sini, rasa macam bukan Singapore, ramai sangat mat salleh  dan mat-mat lain yang dikhuatiri kerakyatan mereka heheh.


Dan di bawah, adalah preview aktiviti seterusnya, Imbiah Lookout! *ada feeling-feeling macam tengah host Destinasi Bajet pulak. memang bajet*


sambung kemudianlah. ini pun gara-gara mak tanya, memang tak nak cerita ke pasal trip ni? barulah rasa ringan jari nak menaip. 
tapi sekarang dah lewat. jadi bab pengenalan terhenti di sini saja.










coretan: singapura je pun. tak kira, nak cerita jugak








1 bombings:

Yonna Lahh!! said...

alaaa bets nyaaaaaa!!! nk pergi singapore jugak. jeles2.

 

Flickr Photostream

Pretty Icons

Meet The Author


So, yeah.